Kućni red

Uprava kampa "BOR" moli cijenjene goste da se pridržavaju ovog kućnog reda radi zaštite zajedničkih interesa:

 1. U kampu mogu biti smješteni samo gosti i kamp oprema koji su prijavljeni na recepciji. Prilikom prijave gosti su dužni predati osobne dokumente svih osoba koje borave u kampu radi upisa u Knjigu gostiju.
 2. Na recepciji prilikom prijave gost dobiva magnetnu karticu koja služi za ulaz i izlaz jednog vozila. Nestanak ili oštećenje magnetne kartice naplaćivat će se u visini izrade nove. Broj dobiven na recepciji potrebno je istaknuti na vidljivo mjesto, nevraćanje ili oštećenje broja biti će naplaćeno 100.00 Kn.
 3. Posjete su dozvoljene samo u slučaju prijave na recepciji kampa. Dnevne posjete naplaćuju se po važećem cjeniku kampa. Za posjete u trajanju do 2 sata posjetitelji su dužni na ulazu ostaviti jedan važeći osobni dokument.
 4. Roditelji ili druge odrasle osobe u potpunosti su odgovorne za štetu koju bi maloljetne osobe nanijele osobama ili stvarima unutar kampa. Odrasli odgovaraju za ponašanje maloljetnika a posebno za ometanje mira i tišine u kampu.
 5. Mjesto za postavljanje kamp opreme i smještaj vozila određuje služba recepcije ovisno o raspoloživim kamp jedinicama ili neobilježenom prostoru unutar kampa. Prilikom postavljanja kamp opreme molimo da vodite računa o racionalnom korištenju prostora i o vašim susjedima u kampu.
 6. Ograđivanje odabranog prostora, kopanje kanala i postavljanje drugih fiksnih naprava, kao i bilo koji način samovoljnog mjenjanja okoliša, uništavanja bilja, drveća i sadnica nije dopušten.
 7. Gosti su dužni voditi brigu o čistoći prostora koji koriste. Otpadnu vodu iz prikolice sakupljajte u posudu i ne ostavljajte da otječe u zemlju. Smeće sakupljajte u plastične vreće te ih odložite u, za to pripadajuće kontejnere. Ostavljajte korištene sanitarne prostore onakvima kakve biste željeli pronaći.
 8. Molimo Vas da poštujete mir i tišinu te ne smetate ostalim gostima kampa. U vremenu od 23ºº do 7ºº sati ujutro za vrijeme trajanja noćnog mira u kampu nije dozvoljena upotreba motornih vozila i motocikala. U tom vremenu nije moguće koristiti radio, TV, CD playera, glazbala, pjevanje i preglasna komunikacija na način koji bi smetao ostalim gostima i Vašim susjedima u kampu. Također se preporuča poštovanje poslijepodnevnog odmora od 13ºº do 15ºº sati.
 9. Vlasnici pasa dužni su pse voditi na uzici i držati ih vezane. Nuždu koju obave kućni ljubimci, vlasnici su dužni pokupiti-očistiti.
 10. Maksimalna brzina kretanja vozila unutar kampa je 10 kilometara na sat. Pješaci i bicikli imaju prednost u odnosu na druga prometna vozila.
 11. Zabranjeno je paljenje i loženje otvorene vatre, osim na standardiziranim roštiljima. U slučajevima kada postoji objektivna opasnost za izbijanje požara zabranjeno je svako paljenje otvorene vatre.
 12. Gosti su dužni prostor za kampiranje osloboditi i očistiti najkasnije do 12ºº sati, te Vas molimo da sve neupotrebljive predmete s vašeg prostora odložite u, za to predviđene kontejnere koji su postavljeni po kampu.
 13. Uprava kampa "BOR" ne odgovara za:
  - nestanak, otuđenje ili krađu stvari, uređaja ili kamp opreme,
  - za posljedice nastale od uporabe javnih uređaja i opreme u kampu koje gost koristi na vlastitu odgovornost,
  - za ozljede ili druge posljedice padova ili ozljeđivanja u kampu,
  - za posljedice nastale na osobama i stvarima uslijed vremenskih nepogoda ili drugih vanjskih uzroka na koje nije bilo moguće utjecati,
  - za posljedice nastale zbog korištenja neispravne instalacije, kamp opreme ili uređaja
 14. Razna oštećenja, neispravnost instalacija i opreme te svako nepoštivanje Kućnog reda, gosti su dužni prijaviti na recepciji kampa.
 15. Gostima koji se ne pridržavaju ovog Kućnog reda kao i gostima koji svojim ponašanjem remete red u kampu i uznemiruju druge goste, biti će otkazano korištenje usluge smještaja. 

Za sve ostale informacije molimo obratite se na recepciji kampa.
Zahvaljujemo Vam na pozornosti i želimo ugodan odmor u kampu "BOR".

UPRAVA KAMPA


Camping Bor

Bor

Crikvenička 10,
51500 KRK Hrvatska


tel: +385 (51) 221 581
tel: +385 (51) 221 580
fax: +385 (51) 222 429
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.