Otok Krk

Ono što otok Krk čini jedinstvenim jest raznolikost svake od njegovih općina. Svaki dio otoka skriva drugačije ljepote. Krk je kolijevka kulture, povijesne baštine i prirodnih ljepota. Otok Krk čini rijedak otok gdje ćete pronaći sve od pješčanih plaža, uvala, starih gradova, biciklističkih staza, planinarskih staza, rijeka, planina.

Ako ste zaljubljenik u outdoor aktivnosti na otoku ćete pronaći sve od biking/hiking staza do outdoor ponude poput zipline-a. Camino je također novitet gdje se objedinjuju šetnice u kružnu Camino stazu koja nudi sedmodnevnu rutu za istraživanje.

Otok krk je poznat po ukusnim otočkim proizvodima - maslinovo ulje, ovčji sir, vino i krčki pršut. Na jugu i zapadu otoka postoje stotine maslinika koji daju najbolje iz prirode u obliku maslinovog ulja, a među tom silom maslinika ćete često vidjeti i ovce koje su zaslužne za izvanredno kvalitetan krčki sir.

Bilo da naš otok želite posjetiti zbog predivnih prirodnih ljepota, gastronomije ili bogate povijesne baštine uživati ćete svim osjetilima.
Svako godišnje doba također prikazuje otok Krk u drugačijem svjetlu te nudi nešto osebujno svaki put.
Idealno bi za istraživanje Krka trebalo uzeti oko tjedan dana da možete vidjeti veći dio svih tih ljepota u raznim dijelovima otoka.

Biti će nam drago pomoći vam u istraživanju otoka kroz prijedloge i sugestije gdje ići i što istražiti. Možete nas upitati za rečeno na recepciji u kampu te možete doznati više putem naše Facebook/Instagram stranice i putem bloga.

Uživajte!

Camping Bor

Bor

Crikvenička 10,
51500 KRK Hrvatska


tel: +385 (51) 221 581
tel: +385 (51) 221 580
fax: +385 (51) 222 429
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.